Els agònics últims minuts del València-Espanyol

Per Marc Santiago · 30 Maig, 2023

El partit entre el València i l’Espanyol del passat diumenge va ser un d’aquests partits on passa de tot. Els dos equips es jugaven molt en aquest encontre, el València de guanyar estava salvat i l’Espanyol havia de guanyar si volia aplegar viu a l’última jornada per a salvar-se.

El programa El Dia Después ha recapitulat com es van viure aquests minuts finals del partit a les banquetes dels dos equips. Per una part a la de l’Espanyol es pot veure la tensió per aguantar el resultat, ja que en eixe moment el partit estava en un 1-2 favorable als Pericos i aquest resultat era molt important per a l’equip de Luis Garcia, ja que significava seguir vius.

Per l’altra banda, a la banqueta del València es viu amb preocupació i cabreig. Podem observar com Jaume està fet un sac de nervis i com Baraja i Marchena mostren una cara de preocupació real, pel fet que una derrota significava perill per als de Mestalla.

Amb el gol es veuen les dues cares de la moneda, el València eufòric celebrant l’empat i l’Espanyol abatut i amb impotènciaLuis Garcia es menja al quart àrbitre, reclamant una falta anterior al gol que Gil Manzano considera inexistent. Els de Baraja celebren l’empat que suposa pràcticament la permanència del club en primera divisió.

Al final del partit el conjunt català està desolat i els jugadors del València ixen al camp a celebrar amb els seus companys aquest empat tan important, mentre Baraja i Marchena saluden a Luis Garcia i s’abracen entre ells per haver aconseguit pràcticament la salvació.