+  PRIMER EQUIP

INTERNACIONALS: El futbol queda eclipsat pels atacs en Paris

Per Blanquinegres · 14 Novembre, 2015

Difícil jornada de futbol internacional que va quedar durament tacada baix els atacs produïts ahir a la capital de França, Paris. Tot i això, Paco Alcácer ahir va sumar 75 minuts de joc a l’Espanya-Anglaterra celebrat al Rico Pérez on el davanter de Torrent no va poder continuar amb la seua ratxa golejadora, tot i que va comptar amb bones oportunitats per sumar. Espanya va vèncer per 2 gols a 0.

Enzo Pérez, no va comptar amb minuts al Clàssic de Sud-americà, a l’Argentina-Brasil que va acabar amb 1-1 al marcador. Caldrà estar atents al pròxim duel de la celeste davant Colòmbia. Un partit vital per als interessos argentins ja que només sumen 2 punts de 9 possibles en la carrera cap al Mundial de 2018 de Rússia.

L’altre protagonista internacional blanquinegre i que a més a més va ser protagonista d’un nit plena de crueltat, és Shkodran Mustafi va sumar tota la segona part de joc del partit davant França que va acabar emportant-se el combinat ‘bleu’ per 2 gols a 0.