+  ACTUALITAT

INFORME DELS CEDITS: Yoel encaixà 2 contra la Real Societat

Per Pere Alapont · 05 Gener, 2016

Els jugadors cedits pel València han tingut distints graus de protagonisme durant la jornada del passat cap de setmana. Els granadistes Robert Ibáñez i Salva Ruiz van ser suplents a la victòria del seu equip per 2 a 1 contra el Sevilla i no van disposar de cap minut.

El porter recentment cedit al Rayo Vallecano, Yoel Rodríguez, encaixà dos gols contra la Real Societat, i el deportivista Fede Cartabia va estar 77 minuts sobre l’herba de Riazor, tot i que no va poder fer res per a evitar la derrota dels de La Coruña contra el Vila-real per 1 a 2.

Per últim, el canterà Nando, que es troba a prèstec al Còrdova, va ser titular en la derrota contra el Mirandés per 1 gol a 2, va estar 69 minuts sobre l’herba i va veure una targeta groga.