+  ACTUALITAT

INFORME CHAMPIONS: Açò han fet els rivals del VCF

Per Pere Alapont · 19 Octubre, 2015

L’Olympique de Lyon va ser el primer dels rivals valencianistes a complir en la seua cita en competició lliguera, i ho va fer empatant divendres a casa del Mónaco 1 a 1. Els monegascs s’avançaren al marcador i es van quedar amb un menys per l’expulsió de Wallace al minut 65. El Lyon ho intentà i a falta de 5 minuts va empatar Rafael.

El Gent, rival de demà, jugà a la mateixa hora que els francesos a casa del Mouscron Peruwelz, i va aconseguir una important victòria per 1 a 2 i remuntant. Oussalah, en pròpia porta, i Kums, de penal, van ser els golejadors d’uns belgues que són segons en la Jupiter Pro League empatats a punts amb l’Oostende.

Per últim, el Zenit va empatar a 2 dissabte al feu del Kuban Krasnodar amb dianes de Dzyuba i Shatov. Els de Villas-Boas són tercers.