ACTUALITAT  PRIMER EQUIP

El València desaprofita dos avantatges a Almeria (2-2)

Per Manel Rumbau · 23 Septembre, 2023

El València ha empatat a 2 en la seua visita al Power Horse Stadium d’Almeria. El conjunt de Baraja no ha sigut capaç d’aguantar fins a dos avantatges al marcador durant el partit. D’aquesta forma, el club de Mestalla aconsegueix un punt a casa del cuer de la classifiació per tal de situar-se 5º a la taula amb 10 punts de 18 possibles.

PRIMERA PART

Començava el partit al Power Horse Stadium amb els dos equips tractant d’aclaparar la possesió en els primers compassos. D’aquesta forma, arribats al 10′ del primer acte, la tònica general de l’enfrontament es resumia en un intercanvi de contraatacs sense cap perill. No obstant això, 3 minuts després d’açò últim, el València aconseguiria agafar la davantera al partit amb una gran jugada individual de Javi Guerra que seria culminada de forma immillorable per Diego López.

Després del gol valencianista, el cert és que els de Baraja es deixaren portar pel Almeria, el qual amb el pas dels minuts començava a incrementar la seua presència sobre la porteria de Mamardashvili. Tant és així que el porter georgià evitaria dos gols cantats dels indàlics per tal de fer l’empat. Així mateix, amb el València un poc contra les cordes, els 22 protagonistes acabarien per enfilar el túnel dels vestidors.

SEGONA PART

Es reprenia el partit a Almeria amb un joc molt paregut al de la primera part. És cert que el València tractava d’eixir un poc del darrere amb l’objectiu de fer el segon, però els de Vicente Moreno es mostraven més insistents en atac en detriment del conjunt de Mestalla. Amb aquesta inèrcia pel mig, el gol de la igualada estava per arribar. Una jugada desafortunada de la defensa valencianista provocaria que Arribas rematara a plaer en l’àrea xicoteta per tal de posar l’1-1 al lluminós.

No obstant això, tot i estar en el pitjor moment del partit, el València aconseguiria refer-se de les seues cendres per mitjà d’un Javi Guerra que continua en estat de gràcia. D’aquesta forma, el jugador de Gilet donava l’avantatge de nou al marcador amb una gran jugada individual de Fran Pérez.

El partit estava boig, i bona prova d’açò últim seria un nou gol de l’Almeria pocs minuts després de l’1-2 del “8” valencianista. El mateix jugador, amb un remat a plaer idèntic al del primer gol andalús, tornava a posar l’empat a un enfrontament que es trobava trencat des del començament del segon acte. No obstant això, al contrari que els últims minuts, el ritme aniria baixant amb l’arribada dels minuts finals i el lluminós ja no es mouria del lloc.

Fitxa tècnica

2. UD ALMERÍA: Luis Maximiano, César Montes, Édgar, Chumi, Akieme, Lopy, Robertone, Embarba, Melero, Arribas, Luis Suárez. També jugaren Ramazani, Kone, Lázaro, Baba i Baptistao.

2. VALÈNCIA CF: Giorgi Mamardashvili, Christian Mosquera, Diakhaby, Diego López, Javi Guerra, Hugo Duro, André Almeida, Thierry R., Gayà, Pepelu, Fran Pérez. També jugaren Guillamón, Amallah, Gozálbez, Hugo González i Mario Domínguez.

GOLS: 0-1 Diego López (13′), 1-1 Sergio Arribas (59′ ), 1-2 Javi Guerra (64′), 2-2 Sergio Arribas (69′).

ÀRBITRE: Mateo Busquets Ferrer (comité balear).

Partit corresponent a la 6a jornada de LaLiga EA Sports 2023-24 disputat al Power Horse Stadium, Almeria.