ACTUALITAT  PRIMER EQUIP

El València cerca en Eindhoven la seua primera victòria

Per Blanquinegres · 27 Juliol, 2024

El València viatja este divendres a Eindhoven a la recerca de la primera victòria de la pretemporada, un triomf que encara no ha trobat en l’Antonio Puchades davant el Castelló (0-0) i l’Alabés (0-1) i que desitja aconseguir aquest dissabte davant el PSV Eindhoven, campió de la *Eredivisie.

No serà un rival fàcil el PSV, perquè no sols tindrà enfronte a un equip que arriba després de ser campió de la Lliga del seu país, sinó que l’equip neerlandés encara el seu últim partit abans de disputar la Johan Cruyff Shield, la Supercopa dels Països Baixos, davant el Feyenoord i este serà el seu sisé partit amistós del curs.

Per part seua, el València, que continua mancat d’extrems, viatjarà aquest mateix divendres a Eindhoven per a enfrontar-se aquest dissabte (18.00 hores) al conjunt de la ciutat neerlandesa sense diversos dels seus referents, com el georgià Giorgi Mamardashvili, que tornarà el diumenge als entrenaments, el defensa Cristhian Mosquera o l’extrem Diego López, estos dos últims en la cita olímpica.

Si que viatgen a la ciutat neerlandesa el davanter Alberto Marí, el migcampista André Almeida i el central Cenk Özkacar, que es van perdre la trobada davant l’Alabés per unes molèsties però que ja han entrenat sense complicacions.

Encara sense els lesionats José Luis Gayà, Fran Pérez, Mouctar Diakhaby i Jaume Doménech, Baraja farà un ‘sedàs’ i deixarà a València a diversos dels jugadors del filial que sí havien jugat en els dos primers partits i podria donar més minuts a jugadors importants com Pepelu o Hugo Duro, que a penes van disputar 45 minuts en cadascun de les trobades.