ACTUALITAT  CRÒNIQUES  PRIMER EQUIP

El València cau en el Metropolitano i continua en caiguda lliure (3-0)

Per Manel Rumbau · 15 Septembre, 2024

El València ha caigut novament derrotat en esta LaLiga 24-25 durant la seua visita al Cívitas Metropolitano. Els de Baraja no han estat en el partit en cap moment i l’Atlètic ha aprofitat tot el perill ocasionat al llarg de l’encontre per tal de sumar còmodament la primera victòria de la temporada.

Amb este resultat, el València acabarà la jornada 5 com a cuer de la classificació (20º) amb 1 punts de 15 possibles.

El València no veu la porteria d’Oblak

Començava el partit al Cívitas Metropolitano amb València i Atlètic repartint-se el domini del joc en uns primers compassos en els que cap dels dos equips estava comptant amb aproximacions de perill a les àrees. No obstant això, i amb el pas dels minuts, el conjunt de Simeone donaria un pas endavant per tal d’inaugurar el lluminós. Va ser passats els 20′ de la primera part quan Sorloth, després d’una errada monumental de Javi Guerra en la entrega a Tárrega, va estar a punt de marcar el primer gol de la nit per als matalafers, però Mamardashvili, que es va tornar a vestir d’heroi, ho aconseguia evitar amb una gran estirada.

A partir d’ací, les ocasions de perill de l’Atlètic començarien a succeir-se en els següents minuts en detriment d’un València que encara no havia fet acte de presència en l’àrea local. Tant era així que Gallagher, després d’una jugada colectiva perfecta dels de Simeone en zona de tres quarts, va aconseguir obrir el marcador amb un tir ras que Mamardashvili no va poder detindre.

Sense temps per a res més, arribariem al temps de descans amb una imatge més que preocupant del València en els primers 45 minuts.

highlight_image

Un calc de la primera part

L’inici de la segona part va ser un calc total d’allò que s’havia pogut veure en el primer acte. La carta de presentació dels de Baraja, d’esta forma, no havia canviat gens amb respecte a la d’un Atlètic de Madrid que, com era evident, estava decidit a aprofitar l’oportunitat per tal de tancar el partit. I així ho va fer. Griezmann, amb a penes 10 minuts de segona part per davant, va aconseguir finalitzar amb èxit una jugada molt embarrullada dins l’àrea valencianista per a augmentar la distància en el lluminós.

Ja amb el 2-0, els madrilenys van alçar clarament el peu del accelerador vist el partit que quedava per davant, situació que el València no va aprofitar ni molt menys en la resta de la segona part. Ni una ocasió de perill dels de Baraja en el tram restant de joc, temps en el que l’Atlètic de Madrid sí va poder augmentar un poc més la renta en el marcador amb un gol de Julián Álvarez.

Finalment, el partit va acabar per concloure amb una nova derrota del València en este inici de temporada. Situació més que dramàtica la del club de Mestalla que encara no coneix la victòria en 5 jornades de campionat domèstic.

Fitxa tècnica

3. ATLÈTIC DE MADRID: Jan Oblak, Giménez, Azpilicueta, Gallagher, De Paul, Koke, Griezmann, Sorloth, Lino, Llorente, Le Normand. També jugaren

0. VALÈNCIA CF: Giorgi Mamardashvili, Tárrega, Foulquier, Thierry R., Mosquera, Guillamón, Luis Rioja, Pepelu, Diego López, Dani Gómez, Javi Guerra. També jugaren

GOLS: 1-0 Gallagher (38′), 2-0 Griezmann (54′), 3-0 Julián Álvarez (90+4′)

ÀRBITRE: César Soto Grado (comité de La Rioja)

Partit corresponent a la 5ª jornada de LaLiga 2024-25 disputat a l’Estadi Cívitas Metropolitano, Madrid.