ACTUALITAT  CRÒNIQUES  PRIMER EQUIP

El València aconsegueix la primera i única victòria de la pretemporada en el Trofeu Taronja (3-2)

Per Manel Rumbau · 10 Agost, 2024

El València ha guanyat la 52ª edició del tradicional Trofeu Taronja, previ al primer partit lliguer de la temporada, després de véncer l’Eintracht de Frankfurt per un ajustat 3-2. Els de Baraja han acabat imposant-se esta nit en un encontre que ha estat faltat de ritme en grans compassos, però en el que el club de Mestalla ha sigut més efectiu que els alemanys de cara a porta.

El València colpeja primer

Començava el partit a Mestalla amb el València avançant-se en el marcador a les primeres de canvi i de la mà de Rafa Mir. El davanter murcià, d’esta forma, obria així el seu registre golejador com a valencianista des del seu retorn al club este estiu. No obstant això, l’alegria local no anava a durar ni 5 minuts quan Marmoush, aprofitant un penal de Yarek en la frontal de l’àrea, va ser capaç d’igualar l’encontre de nou.

En els següents minuts, Els de Baraja no es van deixar afectar pel gol visitant i continuaren creant perill sobre la porteria de Trapp, situació que va acabar derivant en un gol d’Hugo Duro que va tornar a prendre la davantera del partit. El València, tot i açò, volia més, i Pepelu va acabar desaprofitant minuts després un penal sobre Hugo Duro que podria haver augmentat la distància amb els alemanys. El seu llançament, no obstant això, va acabar en la graderia de Mestalla.

Falta de ritme en el segon acte

Després del pas per vestidors, el cert és que el ritme del partit va baixar en gran consideració, de manera que tant València com Eintracht es repartirien el domini del joc fins ben entrada la segona part. Però una vegada els de Frankfurt imprimiren una marxeta més al partit en la recta final, Ebimbe va aconseguir empatar l’encontre per mitjà d’un tir centrat que Dimitriesvki no va ser capaç de detindre.

Ja en els minuts finals amb les taules al lluminós, el València tornaria a traure partit d’un error clamorós dels alemanys en defensa per tal de tancar l’enfrontament i, per tant, el Trofeu Taronja 2024-25. Ja en l’horitzó, el pròxim compromís del València no serà altre que el primer partit de la present temporada de LaLiga front el FC Barcelona a Mestalla.

Fitxa tècnica

3. VALÈNCIA CF: Giorgi Mamardashvili, Yarek Gasirowski, Thierry R., Jesús Vázquez, Almeida, Guillamón, Pepelu, Martín Tejón, Rafa Mir, Hugo Duro. També jugaren Dimitrievski, Javi Guerra, Otorbi, Rubo Iranzo, Alberto Marí, Iker Córdoba, Ali Fadal i Dani Gómez.

2. EINTRACHT FRANKFURT: Kevin Trapp, Koch, Tuta, Kristensen, Brown, Götze, Chaïbi, Ebimbe, Matanovic, Marmoush. També jugaren Collins, Larsson, Uzun, Amenda, Buta, Hojlund, Chandler, Bahoya, Ekitiké i Nkounkou.

GOLS: 1-0 Rafa Mir (4′), 1-1 Marmoush (7′), 2-1 Hugo Duro (16′), 2-2 Ebimbe (72′), 3-2 Alberto Marí (87′)

ÀRBITRE: José María Sánchez Martínez (comité murcià)

Partit corresponent a la 52ª edició del Trofeu Taronja de pretemporada disputat a l’Estadi de Mestalla, València.