Un dels embolics de l’estiu va arribar a la seua fi l’últim dia de mercat. Samu Castillejo, l’últim dels descarts de Baraja que encara no havia eixit del València, va fitxar pel Sassuolo italià mitjançant una cessió amb una opció de compra de 250 000 euros pel jugador malagueny.

Ara mateix, la novetat en aquest cas és que Castillejo ha debutat este cap de setmana amb l’equip de la Serie A. No obstant això, és clar que no ha sigut el debut somiat per a l’exjugador del València. Corria el minut 67′ en el Frosinone 1-2 Sassuolo quan Dionisi, tècnic de l’equip visitant, donava entrada a l’extrem espanyol per tal de disputar l’última mig hora de joc.

Arrel d’aquest canvi per part dels neroverdi, el transcurs del partit canviaria per complet. Primerament, seria Mazzitelli per al Frosinone el que igualaria el lluminós, així com poc després el mateix jugador marcaria el gol de la remuntada per als locals. Per si no fora poc, l’espanyol Pol Lirola ampliaria l’avantatge del partit amb el quart i definitiu gol, de manera que el Sassuolo acabaria caiguent derrotat per un marcador de 4-2. D’aquesta forma, i en poques paraules, debut per a oblidar per a Samu Castillejo en la seua tornada al Calcio italià.