Dura derrota sense oposició en el Benito Villamarín (3-0)

Per Manel Rumbau · 01 Octubre, 2023

El València ha caigut derrotat de forma clamorosa al Benito Villamarín per un resultat de 3-0. Sense cap oposició. Així ha sigut de principi a fi la quarta derrota del curs per als de Baraja hui a Sevilla. Potser les baixes han pogut condicionar l’equip defensivament, però el cert és que el conjunt valencianista no ha demostrat cap intensitat per tal de disputar l’enfrontament al Betis.

Amb aquesta derrota, el club de Mestalla es situa en la 9º posició de la classificació amb 10 punts de 24 possibles.

PRIMERA PART

Començava el partit a Sevilla amb els dos equips repartint-se el domini del joc en els primers compassos. El Betis, sabent de primera mà les baixes tan sensibles dels de Baraja, buscava amb insistència posar balons al espai per tal de córrer per ambdós bandes. Amb açò pel mig, el conjunt andalús no tardaria molt a fer-se amb el control de l’enfrontament. El València, per la seua part, es limitaria a defensar en bloc els atacs insistents de l’equip de Pellegrini.

No obstant això, davant aquesta situació, el gol del Betis era qüestió de temps. Un centre botat per Isco seria rematat lliure de marca per Assane Diao, el qual donaria l’avantatge als sevillans a falta de quatre minuts per al final de la primera part. Després de l’1-0, no hi hauria molt de temps per a més i el partit arribava al temps de descans.

SEGONA PART

Es reprenia l’acció al Benito Villamarín amb una tònica general molt semblant a la del primer acte. D’aquesta forma, els de Pellegrini posarien terra pel mig amb un gol de Marc Roca a l’eixida d’un corner. Tot i que el València comptava en el dia de hui amb 4 centrals, el cert és que els dos gols locals havien procedit de jugades a baló parat.

A partir d’aquest moment, el València acabaria per desplomar-se al partit per a deliri del conjunt andalús. Finalment, després d’esdevindre un autèntic vendaval per a Mamardashvili en la segona part amb dos gols anul·lats per fora de joc, el Betis acabaria per tancar el partit al 85′ amb un golàs d’Abde des de la frontal de l’àrea.

Poc després, sense més història per davant, acabariem per arribar al final del partit.

Fitxa tècnica

3. REIAL BETIS: Bravo, Pezzella, Bartra, Juan Miranda, Bellerin, Guido Rodríguez, Marc Roca, Assane Diao, Isco, Rodri Sánchez, Ayoze Pérez. També jugaren Riad, Carvalho, Abde i Borja Iglesias.

0. VALÈNCIA CF: Giorgi Mamardashvili, Christian Mosquera, Diakhaby, Pablo Gozálbez, Javi Guerra, Yaremchuk, André Almeida, Cenk, Paulista, Pepelu, Fran Pérez. També jugaren Hugo Duro, Diego López, Mario Domínguez i Hugo Guillamón.

GOLS: 1-0 Assane Diao (41′), 2-0 Marc Roca (52′), 3-0 Abde (85′).

ÀRBITRE: Ricardo De Burgos Bengoetxea (comité biscaí).

Partit corresponent a la 8a jornada de LaLiga EA Sports 2023-24 disputat a l’Estadi Benito Villamarín, Sevilla.