Javi Guerra: “Soc d’ací de València i veure així a Mestalla és un gust”

Per Marc Santiago · 28 Abril, 2023

Ahir va ser un partit molt especial per al canterà Javi Guerra, autor del gol que donava la volta al marcador, remuntant el partit in extremis vint-i-un anys després d’aquella famosa remuntada del València contra l’Espanyol l’any 2002 que significava aconseguir la lliga. Curiosament aquell dia els gols van ser de Rubén Baraja.

Un Rubén Baraja que ha confiat molt en el jove valencià i que li ha donat molts minuts en els últims partits, però que potser ahir foren els minuts més importants de l’encara curta carrera de Guerra. Va eixir al minut 89 substituint a Almeida, i des de que va xafar el verd va dominar tots els duels que va tindre al centre del camp, tant per dalt com per baix. A més va demostrar que l’edat no és un factor determinant i va demostrar molta personalitat. Així va ser com va realitzar una jugada meravellosa i va marcar el 2-1 definitiu que suposa un gran pas endavant per al València CF.

En finalitzar el partit, Javi Guerra va ser entrevistat pels companys de Dazn i va deixar algunes declaracions bastant interessants:

“Me la dona Ilaix i no veia un pase clar, he amagat i m’ha donat per tira i en aquesta ocasió ha eixit bé”

“M’he acordat de tota la meua família i de l’equip, que està treballant molt aquest temps i ens ho mereixíem”

“Soc d’ací de València i veure Mestalla així és un gust. Han vingut els companys a felicitar-me, però aquesta victòria és de tots”

El València pega un cop sobre la taula i demostra que cal lluitar els partits fins al final. L’equip espera  ja el diumenge per al partit que l’enfrontarà al Cadis i que de guanyar seria tindre la salvació quasi assegurada.