Barrenechea s’estrena de la millor manera a Mestalla

Per Jorge Garcia · 23 Septembre, 2024

El València ha tingut un inici de lliga molt complicat. Els primers partits van ser contra rivals que eren molt més forts que el club che, alguns d’aquests eren el Barça a Mestalla (1-2), l’Athletic a San Mamés (1-0) o l’Atlètic de Madrid al Cívitas Metropolitano (3-0). Malgrat els pèssims resultats, Rubén Baraja ha intentat mantindre una actitud positiva, però realista.

Els del Pipo van aconseguir aquest dissabte la primera victòria de la temporada contra el Girona, després de cinc jornades on les sensacions no van ser bones i on soles es va poder aconseguir un punt de quinze contra el Vila-real, el triomf per fi va aplegar a Mestalla. L’última vegada que es va guanyar abans del partit del dissabte va ser a principis de març de la temporada passada, 196 dies sense aconseguir els tres punts a Mestalla.

Malgrat això, hi han jugadors que han transmés bones sensacions en les oportunitats que han tingut de jugar. Aquest és el cas d’un dels cedits, Enzo Barrenechea. L’argentí va debutar amb el València a la segona part del Metropolitano, substituint a Hugo Guillamón en els 45 minuts restants, i segons les dades va ser superior. Barrenechea va tindre bones accions i va completar un total de 40 passades, situant-se com el tercer de l’equip en aquesta estadística, per altra banda, el de l’Eliana va fer soles 20 en el mateix temps.

Baraja va decidir que el de Còrdova seria titular contra el conjunt català. Aquesta decisió va ser encertada, perquè va furtar el baló un total de set vegades, en una d’aquestes ocasions la pilota va acabar en els peus de Pepelu, qui la va passar a Rioja i aquest va disparar a la porteria de Gazzaniga. Aquesta acció va acabar en gol i va suposar el 1 a 0 del València.

Després de 68 minuts, Barrenechea va ser substituit per Guillamón. L’argentí es va retirar del partit amb molèsties i enrampades, aquest estat físic és degut a que no ha comptat amb molts minuts recentment. Afortunadament, Enzo podrà estar per al partit contra l’Osasuna, ja que les molèsties no són greus, segons informa Mundo Deportivo.