ACTUALITAT  PRIMER EQUIP  

València no està descartada, pero sí se li complica la presència en el Mundial 2030

Per Alex Alfaro · 05 Octubre, 2023

Ja és oficial. La FIFA ha confirmat que el Mundial de Futbol de l’any 2030 es disputarà a Espanya, Portugal i el Marroc, al costat de tres partits que disputaran a l’Uruguai, Paraguai i l’Argentina per a commemorar el centenari de la competició.

D’esta manera, segons han informat fonts de la Real Federació Espanyola de Futbol (RFEF), les 15 possibles seus espanyoles que ja havien presentat les seues credencials per a albergar partits, entre elles València, hauran de presentar el dossier garantint que compleixen amb totes les condicions requerides entre desembre i gener.

Des de la RFEF han assegurat que en aquests moments no hi ha cap seu descartada, però han advertit que les que no compten en l’actualitat amb l’estadi ja construït, com és el cas de València, hauran de presentar les garanties necessàries que acrediten que estarà finalitzat i disponible.

No obstant això, ara mateix València és una de les candidatures que més complicat ho té. En l’RFEF són perfectament coneixedors de tot el que està ocorrent i al València se li acaba el temps si vol optar a ser una ciutat mundialista.