ACTUALITAT  

María José Catalá, sobre el conveni: “No estic ací per a afavorir a Lim, ni a Lim ni a ningú”

Per Manel Rumbau · 04 Octubre, 2023

No és poca la polèmica que rodeja el conveni del Nou Mestalla. Durant les últimes setmanes, molts són els noms, situacions o solucions que es donen per tal que Peter Lim venda el seu paquet accionarial quan abans millor. Des de la possibilitat que juga LaLiga per mitjà de Tebas, passant per fons d’inversió estrangers o l’acabament de les obres del Nou Mestalla, és clar que tots els camins tracten d’arribar a Roma.

Pel que respecta a l’apartat del nou estadi, l’alcadessa de València, María José Catalá, ha concedit una entrevista als companys de Cope València on ha volgut parlar sobre el conveni i, per descomptat, la figura de Peter Lim en tot aquest assumpte.

El conveni 

Ens hem reunit amb l’oposició. Hem estat parlant amb tots els grups polítics. Tots saben la direcció i tots tenen el conveni. És el conveni que va deixar fet l’anterior Ajuntament. No s’ha canviat ni una coma. 

Peter Lim

Jo he d’insistir en diverses coses. Primerament, jo no estic ací per a afavorir a Lim, ni a Lim ni a ningú. Jo vaig a complir la llei. Lim no va a obtindre cap avantatge pel que respecta a mi.

Situació del València

L’Ajuntament ha donat una llicència. La gestió esportiva és una qüestió diferent. Al final, els valencianistes que som de tot cor volem una solució, no tant de soroll. I hi ha molt de soroll.