ACTUALITAT  PRIMER EQUIP  

La classificació del València per a l’última jornada abans de l’aturada de seleccions

Per Javi Richart · 02 Octubre, 2023

El bon inici del València a les primeres jornades d’aquesta temporada 2023-2024 s’havia traslladat en una posició alta i que superava les expectatives del conjunt che abans de començar el curs. En canvi, l’equip de Rubén Baraja ja acumula 3 jornades consecutives sense guanyar i es situa amb 10 punts en la novena posició de la taula de LaLiga EA Sports després de 8 partits.

Empatat a punts amb Osasuna, els valencianistes es troben a 2 punts del seté lloc que atorga plaça per a jugar la Conference League i que marca, precisament, el Reial Betis amb 12 punts. En canvi, dit per la mateixa Lay Hoon, presidenta del València CF, l’objectiu és aconseguir la permanència. Per això, mirant a la zona baixa, Las Palmas i Celta de Vigo, just els dos equips que tanquen la jornada 8, es troben amb 5 punts per veure qui acaba el cap de setmana en posicions de descens a LaLiga Hypermotion.

El club de la capital del Túria compta amb 9 gols a favor i 10 en contra a aquestes 8 primeres jornades. Amb un balanç equilibrat, empata en aquest aspecte també amb Osasuna. Per baix del València se situen Getafe i Cadis, amb 9 punts, i el Vila-real amb 8.

El València visitarà dissabte l’Estadi de Son Moix a Mallorca. Els d’Aguirre es troben quinzens amb 7 punts i, després d’un mal inici de temporada, pareix que van millorant les sensacions. Així, l’equip de Mestalla haurà de fer un bon paper a la que serà l’última jornada abans de l’aturada de seleccions. El que és segur és que els de Baraja no podran anar-se’n a l’aturada en llocs de descens, tot i que l’objectiu és recuperar els màxims jugadors possibles per a la causa.