ACTUALITAT  PRIMER EQUIP  

Rafa Mir, a punt d’explotar i parla del València en Instagram

Per Manel Rumbau · 01 Octubre, 2023

L’operació Rafa Mir ha donat molt que parlar durant aquest passat estiu. Inicialment, tot i que el València va presentar una ofensiva pel davanter que es va traduïr en oferta per valor de tota la fitxa del futbolista (al voltant de 3 milions bruts), la recepció d’aquesta oferta no va ser positiva per part del Sevilla.

El club de Nerbión, des d’aquest moment, va tractar de convéncer al jugador perquè es quedara a Sevilla. No obstant això, Rafa Mir va presionar sempre que va poder en les oficines del Sevilla per a demanar que li deixaren eixir. Va ser durant tot el mercat la major petició que ha fet el tècnic valencianista, però finalment el moviment va quedar en un no res. 

Davant aquesta situació, Miguel Ángel Corona va confirmar al seu dia que Rafa Mir estava descartat per “ser sostenibles. Intentem gestionar per a tindre la millor plantilla possible i donar-li les millors eines al nostre tècnic”.

El jugador es troba al límit

Ara mateix, el cert és que la situació del davanter murcià al Sevilla es dramàtica. Mir s’ha vist relegat a un paper secundari i sent que Mendilibar no confia en ell. Bona prova d’açò és el succeït a Montjuïc el passat divendres, un partit en el qual comptava amb ser titular per l’absència d’En-Nesyri i la situació de Mariano Díaz, que va arribar al partit entre cotons. 

El tècnic basc va eixir sense davanter centre, fet que no s’ha vist pràcticament al llarg de la seua carrera. D’aquesta forma, el preparador va optar per tres jugadors de banda com Ocampos, Lukebakio i Lamela com a referències ofensives. 

El València, molt present

Tot i que el seu fitxatge pel València va acabar per no concretar-se, el jugador del Sevilla ha tornat a parlar del València a un directe que ha fet en la plataforma “TikTok” que, poc després, ha compartit a través del seu compte d’Instagram. En aquest, Rafa ha parlat meravelles del club de Mestalla, deixant oberta de nou la possibilitat d’arribar a la capital del Túria més prompte que tard.