ACTUALITAT  PRIMER EQUIP  

El motiu pel qual Yaremchuk continuarà una setmana més sense debutar

Per Manel Rumbau · 25 Septembre, 2023

Tot i que s’espera que Gabriel Paulista torne al terreny de joc este mateix dimecres davant la Reial Societat, l’infermeria del València continua plena. Foulquier, Canós, Jesús Vázquez i Yaremchuk seguiran causant baixa per a Baraja una setmana més. Entre aquests quatre, és clar que el cas de l’últim pot estar cridant l’atenció molt més.

I és que Roman Yaremchuk continua sense debutar amb el València. El davanter ucraïnés va arribar a última hora de mercat al club de Mestalla i el cert és que encara no ha pogut debutar a les ordres de Rubén Baraja. L’atacant continua recuperant-se d’unes molèsties musculars que ja li van impedir viatjar a Almeria dissabte passat. Yaremchuk ha hagut de parar i sembla complicat que puga estar als dos partits que té el València aquesta setmana (Reial Societat i Reial Betis). 

A més d’açò últim, cal destacar que Baraja està tractant de no pressionar Yaremchuk perquè no es carregue de manera innecesària. Tot i la voluntat del davanter en ajudar a l’equip, el cert és que potser li falte un poc físicament per tal de poder lluitar amb Hugo Duro per la titularitat. A més, l‘internacional per Ucraïna va tornar de la seua selecció amb problemes després de jugar davant Anglaterra i Itàlia en l’última convocatòria.