ACTUALITAT  PRIMER EQUIP  

Javi Guerra desperta l’interés de Manchester United i Newcastle

Per Manel Rumbau · 25 Septembre, 2023

El València ha fet de l’Acadèmia el seu principal actiu en aquesta última temporada i, per descomptat, en la present. La irrupció en el primer equip de Diego López, Alberto Marí i Javi Guerra ha provocat que mig món del futbol quede meravellat. No obstant això, cal destacar aquest últim principalment.

Ningú a València oblida el golàs que li va marcar al Valladolid la temporada passada per tal de creure en una salvació que s’allunyava amb el pas de les jornades. Però, lluny de quedar en el record per un gol efímer, el cert és que el de Gilet està sent una de les revelacions de les cinc primeres jornades de LaLiga 2023-24. Res més lluny de la realitat, el migcampista va fer fa uns dies un dels gols més bonics de la competició davant l’Atlètic de Madrid.

I és que més enllà dels gols tan importants que puga fer, Javi està demostrant sobretot una maduresa i un joc dignes d’un jugador que porta rendint al màxim nivell durant, al menys, una dècada. Per descomptat, prova d’açò últim va ser l’oferta d’un club estranger per ell, arribant a oferir una quantitat més elevada que el traspàs de Yunus al Milan. És a dir, una oferta superior als 20 milions d’euros.

La Premier League segueix de prop al jugador

Segons ha informat Ràdio Marca València, entre els agents i intermediaris que treballen amb el mercat anglés se sap que hi ha un seguiment molt estret per part de dos clubs en concret: Manchester United i Newcastle. Res més lluny de la realitat, es tracten de dos dels equips amb més despesa econòmica en l’últim mercat de fitxatges. Per a ser exactes, 206 i 153 milions respectivament.

Al València són conscients que, a aquest nivell de joc, la renovació que va signar Javi Guerra el passat estiu pot no ser un blindatge segur per al jugador, tot i comptar amb una clàusula de 100 milions d’euros, amb la qual es senten tranquils en el club. I es que cal destacar que el passat estiu, després de només deu partits en Primera, ja va haver-hi clubs que van sondejar la possibilitat d’emportar-se al de Gilet.