ACTUALITAT  PRIMER EQUIP  

L’exigent calendari del València en la recta final de setembre

Per Manel Rumbau · 20 Septembre, 2023

El València jugarà este dissabte en el Power Horse Stadium d’Almeria en el partit corresponent a la 6a jornada de LaLiga EA Sports 2023-24. L’equip dirigit per Baraja arriba a aquest enfrontament després de completar un partit perfecte davant l’Atlètic de Madrid, golejant de forma contundent per un resultat de 3-0.

Com a continuació d’Atlètic de Madrid i Almeria, el club de Mestalla tindrà per davant dos partits més que exigents per a tancar el mes de setembre. Primerament, el València rebrà el dimecres 27 a la Reial Societat d’Imanol Alguacil. Els de San Sebastián tractaran de trobar la victòria davant un equip al que no foren capaços de guanyar la temporada passada. I es que cal recordar que el València – Reial Societat de l’any passat va suposar la primera victòria de Baraja a càrrec de l’equip amb un gol agònic en pròpia porta. L’equip, per aquells dies, ja es trobava en la corda fluixa a la classificació de LaLiga després de la dimissió de Gennaro Gattuso xom a entrenador del primer equip.

Per últim, com a prova final d’aquesta recta final de setembre tan exigent, el club de Mestalla visitarà el Benito Villamarín de Sevilla per tal de jugar davant el Reial Betis. D’aquesta forma, el València tornarà a l’escenari on fa poc més de tres mesos va confirmar la seua permanència en Primera Divisió (1-1).