ACTUALITAT  PRIMER EQUIP  

Baraja analitza el discurs de Lay Hoon: “Era important perquè jo seguira en el València ser sincer amb l’objectiu”

Per Manel Rumbau · 15 Septembre, 2023

Baraja ha atés els mitjans de comunicació en la roda de premsa prèvia al partit de demà davant l’Atlètic de Madrid. El València tornarà a l’acció en LaLiga després del paró de seleccions de septembre.

El discurs de Lay Hoon

Era important perquè jo seguira en el València ser sincer amb l’objectiu. S’ha fet una valoració després del mercat, pensant també d’on venim. L’objectiu mínim és tractar de mantindre’s en Primera Divisió.

Nosaltres podem vindre ací i inventar-nos coses. El més important és saber el moment històric en el que estem. Hem d’assumir-ho. Per les dificultats econòmiques, per les limitacions que tenim, hem de marcar-nos uns objectius realistes i raonables per tal que no arribe la frustració.

No podem saber en aquest moment el rendiment que va a tindre l’equip. El temps és el que ens posarà en situació. L’objectiu mínim es que l’equip es mantinga en primera divisió aquest any. 

Missatge a l’aficionat valencianista

És evident la nostra història i el pes de la nostra camiseta. Hem pose a pensar en el València d’abans i el cert és que m’agradaria tindre un València com el d’abans, però la realitat és la que és. No podem dir-li al nostre aficionat que l’objectiu mínim és Europa perquè després ve la frustració.