ACTUALITAT  PRIMER EQUIP  

Gennaro Gattuso, molt a prop d’entrenar a l’Olympique de Lió

Per Manel Rumbau · 11 Septembre, 2023

Acomiadat com a entrenador del València a finals de gener, Gennaro Gattuso podria tornar a les banquetes de la mà de l’Olympique de Lió. Segons va informar Footmercato durant el dia d’ahir, el tècnic italià podria trobar destí en un dels històrics de la Ligue 1. I es que fa unes hores, el conjunt francés ha anunciat la destitució de Laurent Blanc a càrrec del primer equip. Cuer de la competició després de 4 jornades, principal motiu darrere d’aquesta decisió.

Amb açò pel mig, les negociacions s’han intensificat durant les últimes hores entre la cúpula directiva del quadre del Roine i el preparador transalpí. Igualment, John Textor, president de l’OL, té anotats els perfils de Julen Lopetegui i Oliver Glasner. Tot i això, es qüestió de hores que es produïsca el moviment.

En aquest sentit, segons ha informat el periodista Matteo Morettos, l’exjugador del Milan es troba molt prop de convertir-se en nou entrenador de l’Olympique de Lió. Les parts es troben negociant els últims detalls per tal de fer-ho oficial en les próximes hores. Així mateix, excepte hecatombe, Gennaro Gattuso tornarà a la banqueta després de dimitir com a entrenador del València el passat mes de gener. 

Un moviment condicionat per Mendes

Cal recordar, arribats a aquest punt, qui és l’agent de Gattuso. Jorge Mendes, superagent de jugadors i representant de l’entrenador, manté una fantàstica relació amb el Lió després de col·locar este mateix estiu a Diego Moreina, una jove promesa de 19 anys. 

Ara mateix, Gennaro està disposat a continuar la seua carrera com a entrenador en la banqueta del Lió, al qual ja s’havia acostat aquest estiu Aràbia Saudita. No obstant això, el mateix Gattuso va desestimar la proposta.