ACTUALITAT  PRIMER EQUIP  

El “Tourmalet” que li espera al València després del paró

Per Manel Rumbau · 08 Septembre, 2023

El València ha completat ja les quatre primeres jornades de LaLiga EA Sports 2023-24. Els punts, res més lluny de la realitat, no han pogut estar més repartits al sumar dos victòries (Sevilla i Las Palmas) i dos derrotes (Osasuna i Alabés). Arribats a aquest punt, el cert és que el València ja s’ha vist les cares amb dos rivals directes per la permanència. Al menys, així ho ha fet oficial la presidenta del club fa uns dies.

No obstant això, el camí que es presenta per al València una vegada acabe el paró és important. Primerament, els de Baraja hauran d’enfrontar-se el pròxim dissabte a l’Atlètic de Madrid en Mestalla, antic rival del club de Mestalla en la lluita per la Champions. Poc després, el conjunt valencianista visitarà el Power Horse Stadium d’Almeria per tal de jugar davant els de Vicente Moreno. Al igual que la temporada passada (derrota per 2-1), el partit serà més que complicat en casa d’un rival directe. 

Passats uns dies, el València rebrà eixe dimecres 27 a la Reial Societat d’Imanol Alguacil. Els de San Sebastián tractaran de trobar la victòria davant un equip al que no foren capaços de guanyar la temporada passada. I es que cal recordar que el València – Reial Societat de l’any passat va suposar la primera victòria de Baraja a càrrec de l’equip amb un gol agònic en pròpia porta.

Finalment, com a prova final d’aquest Tourmalet de setembre, el club de Mestalla visitarà el Benito Villamarín de Sevilla per tal de jugar davant el Reial Betis. D’aquesta forma, el València tornarà a l’escenari on fa poc més de tres mesos va confirmar la seua permanència en Primera Divisió (1-1).