ACTUALITAT  FITXATGES  PRIMER EQUIP  

TOTS ELS DETALLS de l’acord per Amallah

Per Manel Rumbau · 28 Agost, 2023

Després d’haver arribat a l’última setmana de fitxatges amb tan sols dos reforços (Pepelu i Canós), Baraja es va reunir amb el club dimecres passat i va sol·licitar un esforç pels fitxatges, ja que els reforços prioritaris del tècnic valencianista encara no havien arribat arribats a aquest punt.

Un d’eixos noms era Amallah, perquè per a Baraja el futbolista del Valladolid pot aportar molta polivalència. Per tant, aquesta condició l’ha convertit en una opció prioritària davant l’incertesa dels fitxatges que puga realitzar el club durant aquesta última setmana de mercat.

Les xifres de l’operació

A finals de juliol el València va acordar no haver de pagar la clàusula de cessió. No obstant això, eixa quantitat si caldrà abonar-la ara, com el Valladolid ha acabat pagant per Marcos André un traspàs. És a dir, el pagament de la clàusula perquè isca cedit serà de 150.000 euros i, a més, s’inclourà una opció de compra que estarà fixada entre els 6 i 7 milions d’euros a favor del club de Mestalla. A més, es descontarien els 150.000 euros de la cessió si el València decidira abonar la clàusula del jugador.

Ara mateix, segons ha informat Héctor Gómez, València i Valladolid es troben intercanviant documents per a la seua arribada a Mestalla. Per tant, és qüestió d’hores que Selim Amallah siga jugador del València i, per descomptat, el quart fitxatge i tercera cara nova d’aquesta temporada 23/24. Per fi, Baraja tindrà un futbolista més que puga ajudar l’equip.