ACTUALITAT  FITXATGES  PRIMER EQUIP  

Així està el mercat del València a hores d’ara

Per Manel Rumbau · 28 Agost, 2023

Després de la derrota d’anit davant Osasuna, les mirades es centren ara en l’última setmana de fitxatges. Tal com han acordat les cinc grans lligues, aquest any el mercat tancarà l’1 de setembre a les 23:59, al contrari que l’habitual tancament (31 d’agost a les 23:59). Per tant, el València té fins el divendres per a tancar els últims fitxatges de l’estiu. 

Ara mateix, així es troben les diferents operacions que negocia el club de Mestalla en l’última setmana de mercat.

Amallah, tancat a falta de l’OK de Lim

A finals de juliol, el València va acordar no haver de pagar la clàusula de cessió i ara eixa quantitat si caldrà abonar-la, com el Valladolid ha acabat pagant per Marcos André un traspàs. És a dir, el pagament de la clàusula perquè isca cedit serà de 100.000 i, a més, s’inclourà una opció de compra que estarà fixada entre els 6 i 7 milions d’euros a favor del club de Mestalla.

D’aquesta forma, l’operació es qüestio de temps. No obstant això, encara falta l’OK de Lim perquè el jugador marroquí puga viatjar a València i firmar el seu nou contracte amb l’entitat valencianista.

L’operació Rafa Mir, sense novetats

Després de la negativa del Sevilla per Rafa Mir tot i que el club de Mestalla va oferir el que demanava el conjunt andalús, el cert és que el València, a hores d’ara, continua esperant a que el mercat puga donar un gir de 360º. Tot i això, la negociació es troba en un punt crític, de manera que serà difícil que el jugador puga arribar a València.

Aquesta situació, res més lluny de la realitat, es deu a que l’equip de Nerbión no dona senyals de vida pel davanter murcià. D’aquesta forma, el València ha començat a buscar en el mercat una nova possibilitat per a l’atac valencianista, ja que saben que l’operació Rafa Mir no té molt de futur en aquests moments.

L’eixida de Castillejo, clau per poder sumar un nou efectiu

A hores d’ara, el jugador continua forçant al València a pagar-li l’indemnització d’1 milió d’euros que demana per a rescindir contracte. Des del club han titllat aquesta decisió d’incomprensible, ja que l’oferta saudita que tenia era molt més millor que el milió d’euros que demana al club.

El cert és que el jugador, pel moment, sols ha aconseguit que el València li oferisca 400.000 euros, proposta que no ha dubtat a rebutjar. Tot i això, s’espera tancar la seua eixida abans del tancament del mercat, de manera que el club de Mestalla puga tindre la possibilitat d’incorporar un nou jugador de banda que ajude l’equip en els metres finals. D’aquesta manera, l’objectiu d’aquest front obert és l’eixida de Castillejo i, si es possible, anar al mercat per tal de firmar un extrem.