ACTUALITAT  PRIMER EQUIP  

Sergi Canós treballa en solitari per a estar al 100% davant Osasuna

Per Manel Rumbau · 23 Agost, 2023

El València va anunciar fa uns dies la fi d’un dels emoblics de l’estiu. Sergi Canós, després de més de dos mesos esperant a que el València tancara l’operació, va poder ser oficialitzat el passat diumenge com a nou jugador del club de Mestalla.

Aquesta situació, al igual que la de gran part del mercat valencianista, es deu a Peter Lim, màxim accionista del club de Mestalla, el qual no va validar el moviment fins comprovar com la direcció esportiva del València tancava el passat dilluns un acord amb l’UE Sassuolo per al traspàs d’Uros Racic. Lim demanava, com a mínim, l’eixida d’altre jugador per a poder donar entrada a Canós.

D’aquesta forma, ja com a nou jugador del València el de Nules va poder entrenar el dilluns per primera vegada a les ordres de Rubén Baraja. El cert és que Canós, a més, pot estar disponible per al tècnic valencianista de cara al partit del diumenge davant l’Osasuna.

El jugador ha treballat en solitari durant l’entrenament de hui

Durant l’entrenament de hui, segons ha informat Onda Deportiva València, l’atacant valencià ha realitzat part de la sessió amb el grup, de manera que durant l’altra ha treballat en solitari per tal d’estar al 100% davant l’Osasuna. La resta del equip, excepte el lesionat Alberto Marí, tots disponibles per al partit del diumenge.