ACTUALITAT  PRIMER EQUIP  

Castillejo negocia la seua rescissió de contracte amb el València

Per Manel Rumbau · 16 Agost, 2023

El mercat del València continua parat. I va per a llarg. Peter Lim va decidir col·lapsar el club a tan sols 3 dies del inici lliguer amb la seua condició de donar eixida a dos jugador per tal d’efectuar entrades. La direcció esportiva del club, encapçalada per Miguel Ángel Corona, havia tancat algunes operacions com el fitxatge de Sergi Canós, el d’Amallah i la cessió de Marcos André al Valladolid. Ara mateix, el cert és que aquests moviments continuen caiguts o, pel contrari, paralitzats.

Fa uns dies es va coneixer que Lim, a menys que el València donara eixida a 2 dels 4 descarts de Baraja, no anava a permetre entrades. No obstant això, després que el management local cridara a Singapur, Sergi Canós podrà finalment fitxar pel València gràcies a l’eixida de Racić al Sassuolo. Però, en cas de poder arribar Amallah, el club de Mestalla necessita l’eixida de Samu Castillejo.

El València negocia la rescissió de contracte amb el malagueny 

I així està fent-ho. Segons ha informat Radio Marca,  el club de Mestalla es troba negociant a hores d’ara la rescissió de contracte de Samu Castillejo. Tot i els contactes per tal d’arribar a bon port, el cert és que el club no arriba encara a les condicions del jugador, tot i que les postures entre les dos parts estan més a prop que altres dies.

A més, cal destacar que el jugador malagueny vol una compensació per part del club, ja que el futbolista va perdonar dos milions nets al Milan per tal d’arribar a Mestalla. En cas de donar-se’n la seua rescissió de contracte, Castillejo té pensat emprendre una nova etapa en Aràbia Saudita.