ACTUALITAT  PRIMER EQUIP  

Les fortes amenaces d’un amic de Paulista a un aficionat valencianista

Per Manel Rumbau · 07 Agost, 2023

L’embolic que rodeja Gabriel Paulista en les últimes hores no ha fet més que començar. El jugador brasiler, fruit de la frustració i el clima de tensió que s’ha instal·lat al club amb el pas de les setmanes, va deixar una imatge més que curiosa en els minuts finals del Trofeu Taronja.

En el minut 81, amb 0-2 en el marcador i l’Aston Villa atacant, Paulista, que estava prop de la zona de la pilota, va frenar en sec desentenent-se de la jugada i es va dirigir caminant a la banda. El brasiler es va encarar amb diversos aficionats que estaven en un dels sectors de numerada coberta baix la Graderia de la Mar, i durant uns segons va intercanviar diverses frases amb aquests.

Respecte a aquesta situació, el València ha citat el defensa en privat per tal de resoldre el seu incident a l’estadi. El brasiler, tal i com reflecteix el règim intern del club, s’exposa a una sanció en desentendre’s del joc per a recriminar alguna cosa a diversos aficionats.

Un amic del jugador amenaça a un aficionat crític amb ell

L’última hora del cas Paulista té a veure amb les nombroses crítiques que ha rebut el “5” en les últimes hores. Segons ha filtrat el compte de Twitter @_Mouctarismo_, un amic del jugador brasiler hauria estat amenaçant de forma considerable a un aficionat valencianista que havia sigut crític amb el central del València. 

Entre aquestes amenaces, es troben algunes com “em cag*ue en els teus m*rts”. A més, també hi ha d’altres més serioses com “escolta’m, una cosa et diré. Amb Paulista ves amb compte, perquè et buscarà la ruïna. La gent que té et farà 4 trets”.

Així mateix, cal destacar que l’usuari diu ser amic de Paulista per viure molt a prop del brasiler des que va arribar al València. A continuació, la conversació al complet.