ACTUALITAT  PRIMER EQUIP  

Baraja explica quants fitxatges es necessiten

Per Alex Alfaro · 06 Agost, 2023

L’entrenador del València, Rubén Baraja, va assenyalar en roda de premsa a la conclusió del partit del Trofeu Taronja davant l’Aston Vila que confia i espera que el club puga concretar les operacions que té en marxa i que va admetre que necessiten reforçar-se, sobretot en la zona d’atac.

“L’objectiu és que el 31 d’agost tinguem el millor equip possible i mentre tractar d’iniciar la lliga de la millor manera possible fins que acabe el mercat, eixos són els meus dos objectius”, va prosseguir.

Hi havia expectació per conéixer l’opinió de l’entrenador del València, Rubén Baraja. El val·lisoletà parlava per primera vegada en esta pretemporada i l’aficionat valencianista volia conéixer la seua opinió sobre el mercat. Amb la marxa de set futbolistes (tres d’ells titulars com Kluivert, Lino i Nico) i l’arribada tan sols d’un fitxatge a una setmana del començament de la competició.

Sobre la quantitat de reforços que encara necessita l’equip afirmava que “no és qüestió de números. És una obvietat. Cinc o sis jugadors que ens complementen la zona d’atac”.

Encara així l’entrenador confiava que hi haja millor plantilla que la passada temporada. “Esperem que succeïsca. Podem estar parlant tres hores del mateix. Estic sent transparent però espere que la situació canvie”.