ACTUALITAT  

Coneix quan li ha costat al València cada gol de Cavani

Per Manel Rumbau · 02 Agost, 2023

Fa uns dies, Edinson Cavani va arribar a un acord per a posar fi al seu vincle amb el València. Després d’haver rescindit el seu contracte, el jugador uruguaià va poder concretar el seu fitxatge pel club argentí Boca Júniors, amb el qual ja havia negociat prèviament un acord.

El procés de desvinculació s’ha dut a terme de manera amistosa entre Cavani i el València, encara que després d’intenses reunions en les quals hi havia importants diferències des del punt de vista econòmic. Finalment, el club blanc-i-negre ha acceptat pagar part de l’any de contracte que li quedava al jugador i també ha acordat una compensació per al germà i agent del futbolista.

La seua etapa com a valencianista ha sigut discreta i costosa per a les arques de l’entitat de Mestalla. El seu fitxatge forma part del capítol de fracassos, tant per l’expectació que va generar i no va complir com pel preu pagat pels seus gols.

La desorbitada xifra dels gols de Cavani

Segons va informar Ràdio València Cadena SER, el València va pagar 2 milions d’euros per a rescindir l’any restant de contracte de Cavani. A més, el jugador va rebre un salari de 5 milions d’euros bruts durant la temporada passada. Com a resultat, tal i com ha proporcionat el Diari AS, cadascun dels seus gols li ha costat al València un milió d’euros.

En el seu temps al club de Mestalla, l’uruguaià va anotar un total de 7 gols en 28 partits, 23 d’ells com a titular. Dos gols van ser en la Copa del Rei contra l’Sporting de Gijón, mentre que els altres cinc van ser a LaLiga (dos a l’Elx i un a Mallorca, Sevilla i Vila-real). Malgrat els seus esforços, cap dels 5 gols en la Lliga va contribuir al fet que el València sumara els tres punts en aquests partits. D’aquesta forma, l’equip va aconseguir dos empats (Elx i Sevilla) i dos derrotes (Mallorca i Vila-real). Només gràcies als dos gols anotats en Copa en el Molinón, Cavani va evitar acabar el curs de 2023 sense marcar amb el València.