ACTUALITAT  PRIMER EQUIP  

Vicente Guaita vol fitxar per estos dos clubs de LaLiga espanyola

Per Blanquinegres · 31 Juliol, 2023

Vicente Guaita ha demanat eixir del Crystal Palace. El porter valencià ha traslladat al conjunt anglés que després de 5 anys d’aventura en el club, la seua voluntat és la de posar punt final a la seua estada en els ‘eagles’.

El valencià encara no té definit el seu destí, però el primer pas per a eixir ja ho ha fet traslladant-li al club anglés que eixe és el seu desig. Vicente acaba contracte en 2024 i el Palace li ha oferit renovar per una campanya més, però s’ha trobat amb la negativa del meta.

Guaita ha de decidir on vol anar. No són pocs els equips que li han sondejat per a conéixer la seua situació i curiosament dos d’ells són les seues exequips: el València i el Getafe. El gran desig de Vicente és el de tornar a la seua ciutat, a València, i la seua mentalitat casa amb el tipus de jugador que busca la directiva del club: jugadors que, malgrat la situació de l’entitat, estiguen com a bojos per fitxar.

El problema radica en el fet que la porteria del València CF té nom i cognoms: Giorgi Mamardashvili. Fins que el georgià no isca, com és lògic, el València no incorporarà cap porter. Encara que el nom de Guaita és un dels quals han sondejat, també ho han fet amb Pacheco.