ACTUALITAT  PRIMER EQUIP  

El València prop de tancar l’eixida de Facu

Per Alex Alfaro · 29 Juliol, 2023

Facu no serà jugador del València la pròxima temporada. El club no ha apostat seriosament per ell i fa temps que l’uruguaià i el seu entorn van prendre la decisió que el millor era buscar una eixida al llarg d’aquest mercat d’estiu.

A pesar que existia la possibilitat que a nivell legal, mitjançant un procés judicial, Facu poguera rescindir el seu contracte esta mateixa temporada, el jugador ha preferit fer les coses bé i compensar al club de Mestalla pels seus anys de formació.

La seua eixida es troba molt prop de tancar-se i és que com ja va avançar el periodista Salva Gomis, la Juventus era l’equip que més fort anava després d’ell i fins i tot havien presentat una oferta formal.

Ara, la informació que publica aquest mateix periodista és que l’operació es tancarà sense que la Juve pague per ell, però el València es guardarà un dret de tanteig per ell a més d’un percentatge important d’una futura venda.

El jugador de la generació de 2022 diu adeu després de tota una vida al València, encara que no va arribar a debutar amb el primer equip en partit oficial.