ACTUALITAT  PRIMER EQUIP  

Giorgi Mamardashvili creu que es quedarà al València

Per Manel Rumbau · 24 Juliol, 2023

Cada dia que passa guanya força la idea que Mamardashvili serà el porter titular del València la pròxima temporada. Miguel Ángel Corona va iniciar el mercat amb la idea que Mamardashvili i Yunus serien els dos jugadors pels quals el València tractaria de traure rèdit econòmic. No obstant això, l’operació eixida s’ha complicat.

El València no ha rebut cap proposta formal pel porter georgià en tot el temps que portem de mercat. Sens dubte, vendre a un porter no és senzill, com reconeix el seu equip de representació, però sí que hi havien alguns interessos importants d’equips de la talla del Bayern de Munic, Manchester United o Inter.

En tot aquest temps de rumors, Mamardashvili ha volgut mantindre’s al marge de tot amb la seua participació a l’Europeu sub-21 i, poc després, les seues vacances d’estiu. Aquestes, res més lluny de la realitat, finalitzen hui tant per a ell com per a André Almeida. D’aquesta forma, tots dos es reincorporen hui als entrenaments dels descarts de Baraja a Paterna, ja que la resta dels seus companys es troben de stage de pretemporada a Suïssa. 

A la seua eixida del centre mèdic per tal de passar les proves pertinents, el porter georgià ha volgut deixar algunes declaracions sobre el seu futur. Al ser preguntat sobre si té ganes de començar, Mamardashvili ha contestat amb un “clar”. A més, ha sigut preguntat sobre l’opció de quedar-se al València aquesta temporada, al qual ha respost amb un “no ho sé, crec que sí”.