Cenk Özkacar analitza positivament la victòria del València en Eslovàquia

Per Manel Rumbau · 22 Juliol, 2023

El València ha guanyat el seu segon partit de la pretemporada 23-24 després de véncer l’Spartak Trnava a Eslovàquia per un resultat de 0-1. Després d’haver completat un partit un poc discret, Cenk Özkacar ha volgut donar les seues impressions en finalitzar el partit als mitjans oficials del club.

El defensa otomà del club de Mestalla ha completat la segona part del partit en substituir Gabriel Paulista al descans del mateix.

La importància de continuar guanyant

Sí, és important continuar guanyant. Abans de la temporada, hem de guanyar tots els amistosos que ens queden. La meua sensació és bona. Hem jugat bé i crec que estem en el bon camí.

Jugar en equip

Aquest segon partit és rellevant per estar cada dia més dalt, més forts i més firmes al terreny de joc. Juguem com un equip, com una família, però hem de treballar més. Com t’he dit abans, estem en el bon camí.

Porteria a zero

És molt important, perquè una victòria per 3-0 té la mateixa importància que quan fem un gol i mantenim la porteria a zero. Continuarem en aquest camí. Per a nosaltres és important de cara a aquesta temporada.