El València s’imposa a Trnava en el segon test de pretemporada (0-1)

Per Manel Rumbau · 22 Juliol, 2023

El València ha guanyat el seu segon partit de la pretemporada 23-24 i el primer d’aquest stage després de véncer l’Spartak Trnava a Eslovàquia per un resultat de 0-1. Encara la victòria, és cert que les sensacions de l’equip podrien haver sigut millors.

El partit començava amb el conjunt local buscant les debilitats de la defensa valencianista, la qual va patir en excés els primers 20 minuts de xoc. Així mateix, arribats al minut 8′ de partit, l’Spartak Trnava disposaria d’un penal a favor després d’una falta més o menys polèmica de Javi Guerra. No obstant això, Cristian Rivero aconseguia detindre el llançament des dels onze metres amb una gran estirada.

Després d’aquesta arrancada dels eslovacs, el València despertaria en forma de domini total de la possessió. Tant és així que al minut 23′, en caure Alberto Marí dins l’àrea local, el club de Mestalla aconseguia avançar-se al marcador amb un penal del mateix Marí.

No obstant això, el cert és que la primera part, excepte un tir al pal de l’Spartak, no va tenir molta història. D’aquesta manera, s’arribava al final dels primers 45 minuts amb victòria momentània dels de Baraja. Amb el pas per vestidors pel mig, el tècnic de Valladolid introduiria alguns canvis per tal de donar oportunitats a jugadors amb pocs minuts al seu haver.

Es reprenia el partit a Eslovàquia amb una tònica de partit molt similar a la del primer acte, ja que el València acapararia tota la possessió en detriment dels locals. Amb açò pel mig, els de Baraja tindrien dos ocasions molt clares a les botes de Diego López i Yunus Musah. No obstant això, els dos tirs acabarien per estavellar-se al pal. Respecte a les actuacions a destacar durant aquests segons 45 minuts, podem destacar el gran partit de Diego López, el qual va animar molt l’atac del conjunt valencià des de la seua eixida al terreny de joc.

Finalment, malgrat les ocasions del club de Mestalla, el partit finalitzaria novament amb una victòria per la mínima del València en el seu primer partit de l’stage per Europa. Dimarts que ve, a Suïssa davant el St Gallen, el següent partit d’aquesta pretemporada 23-24.

Fitxa tècnica

0. SPARTAK TRNAVA: Vantruba Martin, Bainovic Filip, Gorosito Nicolas, Kosa Sebastian, Breznik Kompan Miha, Zeljkovic Adrian, Bukata Martin, Azango Philipp, Kostrna Kristian, Ofori Kelvin i Djuricin Marco.

1. VALÈNCIA CF: C. Rivero, Thierry R., G.Paulista, Gayà, Diakhaby, Fran Pérez, Pepelu, Javi Guerra, Martín Tejón, Hugo González i A. Marí. També jugaren Domènech, Foulquier, Cenk, Tàrrega, Diego Moreno, Javi Navarro, Koba Leïn, Musah, Jesús Vázquez, Pablo Gozálbez i Diego López.

GOLS: 0-1 Alberto Marí (25′).

ÀRBITRE: Strbo Milan.

Partit de pretemporada disputat a l’Estadi Anton Malatinsky de Trnava, Eslovàquia.