ACTUALITAT  PRIMER EQUIP  

El possible onze del València davant l’Spartak Trnava

Per Manel Rumbau · 22 Juliol, 2023

El València juga hui en Eslovàquia el segon partit de  la pretemporada 2023-24 i el primer de l’stage internacional que tenen els de Baraja per davant. 

A diferència del partit amb el Nottingham Forest, el club de Mestalla s’enfrontarà a un rival totalment desconegut com l’Spartak Trnava. Cal destacar que el motiu del encontre va molt més enllà d’un simple amistós de pretemporada, ja que el club eslovac vol celebrar durant el dia de hui el seu centenari. 

Aquest partit, res més lluny de la realitat, serà el primer del vertader València d’aquesta temporada, ja que els descarts de Baraja s’han quedat a terra. D’aquesta forma, Samu Castillejo, Racić, Cavani, Marcos André i Cömert no formaran part del stage.

Al contrari que aquests, Yunus Musah si en formarà part després dels nombrosos rumors que l’han situat lluny de Mestalla la pròxima temporada. El fet rellevant ací és si arribarà a completar aquest stage juntament amb els seus companys.

Així mateix, aquest stage de pretemporada també servirà per conéixer gran part del planter, ja que la gran majoria d’aquest procedeix del València Mestalla.

Per tant, aquest podría ser l’onze inicial de Baraja per jugar davant l’Spartak Trnava: 

Domènech – Jesús Vázquez, Cenk, Diakhaby, Thierry R. – Pablo Gozálbez, Javi Guerra, Martín Tejón – Fran Pérez, Hugo Duro, Diego López