ACTUALITAT  PRIMER EQUIP  

Edinson Cavani, cada vegada més lluny de continuar al València

Per Manel Rumbau · 20 Juliol, 2023

Des que la temporada 2022-23 ha arribat a la fi, el futur d’Edinson Cavani ha estat a l’aire per diferents rumors que l’han situat lluny de Mestalla la pròxima temporada. Des de la pròpia directiva del València demanant-li al jugador que buscara una eixida fins a la infinitat de notícies que l’han situat a Boca Juniors, Nacional de Montevideo o el destí de moda: Aràbia Saudita.

I es que l’operació eixida és una situació límit, perquè tots sabem que aquest València necessita donar eixida a alguns per donar entrada a uns quants a cost zero. A la costera d’eixida de Paterna també hi ha altres jugadors com Yunus Musah, MamardashviliThierry o Samu Castillejo.

Respecte a Cavani, el cert és que les informacions proporcionades sobre el seu futur al llarg de l’estiu es troben a un mareig de rumors incerts. No obstant això, en les últimes hores s’han donat algunes situacions que situen l’urugaià molt lluny de poder continuar a València una temporada més.

I és que segons va informar anit el periodista argentí Gastón Edul, Edinson Cavani té les condicions acordades del seu contracte amb Boca Juniors des de fa deu dies. A més, el club llatinoamericà continua esperant que el mateix jugador force la seua eixida del club de Mestalla mitjançant la carta de llibertat. Per tant, arribats a aquest punt, podem afirmar que tant el club com el davanter no volen continuar junts la pròxima temporada.

Així mateix, cal destacar un fet que s’ha donat en els últims minuts. Durant aquest matí, Cavani no ha estat a la Ciutat Esportiva de Paterna per a l’entrenament rutinari de l’equip. Respecte a aquesta informació, el club ha afirmat que el “7” pateix una gastroenteritis que li ha impedit poder assistir a la sessió.