ACTUALITAT  

Libertad VCF dona un cop d’atenció al nou govern davant Meriton

Per Manel Rumbau · 20 Juliol, 2023

Des d’aquell 4 de juny on el València va haver de certificar una permanència en primera divisió en l’última jornada del campionat de lliga, la presidenta Layhoon Chan es trobaria fora de servici a les hores sense deixar cap rastre o constància.

Així mateix, després de conéixer-se de la seua llarga estada a Singapur durant cinc setmanes i la seua predisposició perquè el nou “local management” és veguera fort a ulls de l’aficionat valencianista, la cara visible de Peter Lim a València tornava a la capital del Túria fa tot just tres dies.

Davant l’enèsim rentat de cara de Meriton amb les institucions després d’assistir a la presa de possessió de Carlos Mazón com a nou president de la Generalitat Valenciana, Libertad VCF ha volgut publicar un nou comunicat oficial en resposta a aquest fet.

Comunicat oficial de Libertad VCF

Senyora Layhoon Chan, desapareguda durant més de sis setmanes de la gestió del València C.F. SAD, va fer la seua reaparició dimarts passat durant l’acte de proclamació del President Carlos Mazón per proferir un nou atac a la intel·ligència del valencianisme i a la societat valenciana en conjunt.

Transmetre un determinat missatge pretenent fer-ho veraç, malgrat que és reiteradament contradit per les seues recurrents actuacions, és tant com menysprear la capacitat d’anàlisi i la intel·ligència de la societat valenciana en conjunt.

Els fets demostren l’absolut menyspreu i la nul·la empatia de Meriton amb la societat valenciana en conjunt (…)

Una vegada més, des de Llibertat VCF volem cridar l’atenció dels nostres representants polítics davant del reiterat i greu menyspreu que Meriton desplega respecte a l’afició del València C.F. SAD i la societat valenciana en conjunt (…)

És per això que des de Llibertat VCF ens hem reunit amb VOX, hui mateix ho farem amb el PSPV, la setmana que ve amb Compromís i estem a l’espera de data per a la reunió amb el Partit Popular. Aquestes reunions s’emmarquen en la presentació del nostre full de ruta, per a la recuperació i democratització del nostre club, en la qual treballem des de l’associació durant tres anys.

A continuació, podeu llegir el comunicat oficial al complet.

 

Imagen