ACTUALITAT  PRIMER EQUIP  

La polèmica del germà de Samu Catillejo dificulta la seua eixida del València

Per Joan Marc García · 19 Juliol, 2023

Des de la marxa de Gennaro Gattuso, el rendiment de Samu Castillejo ha caigut en picat fins al punt que Baraja no compta amb ell per a la temporada que ve. I és que durant el transcurs de la temporada, l’atacant ha perdut presència en l’equip a mans de jugadors com Diego López, una de les revelacions en majúscules durant aquesta passada temporada. A açò últim, també cal afegir les més que discutides eixides nocturnes que ha tingut el jugador malagueny amb el club a la vora del descens, així com la de la seua última polèmica.

A més, fa dos dies es van destapar una sèrie de tweets antics del germà del futbolista on es pot apreciar com criticava al seu dia Rubén Baraja, al·legant que es tractava d’un tècnic que “no està ni per a primera regional”. Així mateix, també s’ha revelat un altre tweet vergonyós on José Castillejo es burlava sobre el càntic “València som nosaltres”, mateix càntic que responia a una situació vergonyosa on cap jugador va ser capaç d’acostar-se als més de 500 valencianistes que havien decidit passar un dia de vacances de pasqua a Almeria amb el seu equip molt a prop de l’abisme.

Segons Deportes Cope València, aquest comportament per part del germà del futbolista està dificultant els moviments de mercat per ell i la seua eixida del club. A més, segons la citada font, el jugador malagueny sols té una oferta provinent del Besiktas turc damunt la taula, una proposta que no convenç al jugador, ja que el seu desig és el de continuar jugant a la lliga espanyola.