ACTUALITAT  PRIMER EQUIP  

Yunus es compromet en presentar una oferta convincent del Milan

Per Joan Marc García · 19 Juliol, 2023

El València C.F es troba tractant d’accelerar una de les eixides més important del mercat. L’entitat de Mestalla necessita “cash” per a escometre les despeses ordinàries i més fitxatges de l’estiu, a més del de Pepelu. Eixe és un dels motius pels quals no ha pogut tancar altres operacions com les de Sergi Canós o Selim Amallah.

La venda prioritària per a aquest mercat és Yunus Musah i el Milan és qui es troba en la “pole” per a emportar-se al jugador. En una operació que pareix cuinar-se a foc lent, el Milan encara no ha oferit una oferta que convença al València per deixar eixir el jove migcampista.

Això no obstant, segons Sin Ataduras, Yunus Musah s’ha compromés amb el València per presentar una oferta que provinga de l’AC Milan que supere els 15 milions d’euros, un preu pel que el club de Mestalla deixaria eixir el futbolista estatunidenc.

A més, segons informen diferents periodistes a Itàlia, el Milan estaria preparant una oferta per a convéncer al València de 18 milions d’euros més variables. Per tant, l’operació podria accelerar-se en els pròxims dies, que semblen claus perquè es tanque l’eixida de Yunus Musah.