ACTUALITAT  PRIMER EQUIP  

El germà de Castillejo: “Baraja no està ni per a primera regional”

Per Manel Rumbau · 18 Juliol, 2023

Des de la marxa de Gennaro Gattuso, el rendiment de Samu Castillejo ha caigut en picat fins al punt que Baraja no compta amb ell per a la temporada que ve. I és que durant el transcurs de la temporada, l’atacant ha perdut presència en l’equip a mans de jugadors com Diego López, una de les revelacions en majúscules durant aquesta passada temporada. A açò últim, també cal afegir les més que discutides eixides nocturnes que ha tingut el jugador malagueny amb el club a la vora del descens, així com la de la seua última polèmica.

El jugador, tal com estava citat ahir, va anar a l’hora acordada a la Ciutat Esportiva de Paterna. No obstant això, la polèmica ací es troba en l’arribada a València. El jugador va tornar passada la mitjanit d’Eivissa després de conéixer-se, alhora, les seues molèsties a la tíbia a causa d’un colp.

A partir de tot aquest succés, el mateix Samu Castillejo va acusar ahir per la vesprada al compte d’informació Radio Taronja de no informar degudament sobre la seua situació, fet que va provocar una onada de crítiques d’alguns valencianistes a Twitter. Amb açò pel mig, va aparéixer José Castillejo, germà del jugador, el qual es va enfrontar en els comentaris a tots aquells que acusaven Samu de ser un mal professional.

Després d’aquest succés, el periodista valencià Jorge Ruiz ha destapat una sèrie de tweets antics del germà del futbolista on es pot apreciar com criticava al seu dia Rubén Baraja, al·legant que es tractava d’un tècnic que “no està ni per a primera regional”. Així mateix, també s’ha revelat un altre tweet vergonyós on José Castillejo es burlava sobre el càntic “València som nosaltres”, mateix càntic que responia a una situació vergonyosa on cap jugador va ser capaç d’acostar-se als més de 500 valencianistes que havien decidit passar un dia de vacances de pasqua a Almeria amb el seu equip molt a prop de l’abisme.