ACTUALITAT  

Layhoon acudeix a la presa de possessió de Carlos Mazón com a president de la Generalitat

Per Manel Rumbau · 17 Juliol, 2023

Des d’aquell llunyà 4 de juny on el València CF va haver de certificar una permanència en primera divisió en l’última jornada del campionat de lliga, la presidenta Layhoon Chan desapareixeria a les hores sense deixar cap rastre o constància.

Tot i això, després de conéixer-se de la seua llarga estada a Singapur durant cinc setmanes i la seua predisposició perquè el nou “local management” és veguera fort a ulls de l’aficionat valencianista, la cara visible de Peter Lim a València tornava a la capital del Túria fa tot just tres dies.

Tot i que encara no ha pogut ser vista en algun assumpte relacionat amb l’actualitat del València CF, el cert és que la presidenta sí que ha sigut vista en un altre tipus d’acte no tan relacionat directament amb l’actualitat, encara que sí amb la representació del club institucionalment parlant.

I és que la màxima representant del València a València ha sigut vista a l’acte de presa de possessió de Carlos Mazón com a nou president de la Generalitat Valenciana. Una sessió a la qual no ha acudit sola en nom del València, ja que ha estat acompanyada pel Portaveu del club i Director Corporatiu, Javier Solís, i el recentment proclamat Director de Comunicació del València, José Manuel Segarra.

La directiva de Meriton, en un intent de tornar a enganyar les institucions valencianes, mostra així el seu suport al nou govern valencià, amb el qual haurà de solucionar el tema pendent de l’ATE i el nou Mestalla. Cal recordar que fins i tot el màxim accionista del club, Peter Lim, va arribar a denunciar la Generalitat per discrepàncies amb l’antic govern del Botànic.