ACTUALITAT  PRIMER EQUIP  

Mamardashvili estaria molt a prop del Bayern de Munic

Per Manel Rumbau · 18 Juliol, 2023

El futur de Giorgi Mamardashvili al València és tota una incògnita. Després de setmanes d’intensos rumors on es parlava d’una eixida més que obligatòria per poder quadrar comptes i disposar de “cash” al mercat de fitxatges, el cert és que la més que possible venda de Yunus Musah a l’AC Milan pot dificultar l’opció d’eixir del club.

Tot i això, els rumors d’eixida del porter georgià segueixen en auge amb el pas del mercat. I és que ara, després dels interessos d’alguns equips de la Premier League, s’ha unit un gran favorit a aconseguir els serveis de Giorgi. El Bayern de Munic, després de l’eixida en les pròximes hores de Sommer rumb a l’Inter de Milà, hauria contactat amb el València i l’entorn del porter. De fet, al seu dia, es va parlar que Mamardashvili va viatjar a Alemanya després de l’Europeu sub-21 amb la intenció de mantenir una reunió amb alguns directius del conjunt alemany.

Així mateix, en les darreres hores s’ha apuntat a un nou rumor que situa el porter valencianista molt a prop d’arribar a Munic. I és que segons informa el periodista georgià Dachi Tsurtsumia a través del mitjà de comunicació del país Leadersport, hi ha un 99% de probabilitats que Giorgi Mamardashvili acabe jugant al Bayern la temporada que ve.

Alhora, també indica que les parts ja estarien treballant en els detalls del nou contracte del porter georgià amb el club bavaréspel que tocarà esperar per tal de conéixer si les noves informacions confirmen en els pròxims dies el secret a veus.