ACTUALITAT  PRIMER EQUIP  

Les dates de tornada de Mamardashvili, Almeida i Guillamón

Per Manel Rumbau · 17 Juliol, 2023

La pretemporada 2023-24 va començar fa uns dies amb la presència de gran part dels components del primer equip del València. Tot i això, a causa de l’Europeu sub-21, alguns internacionals de l’equip han gaudit de vacances fins molt tard, per la qual cosa encara no s’han reincorporat a la dinàmica d’entrenaments a Paterna a les ordres de Baraja.

Tot i això, ja es coneixen les dates on Mamardashvili, André Almeida i Hugo Guillamon s’incorporaran a la pretemporada del València, la qual començarà demà en forma de partit a porta tancada davant el Nottingham Forest.

Així mateix, cal destacar que el València viatjarà a Suïssa aquest diumenge 23 amb la intenció de disputar un partit amistós davant el St.Gallen com a part de la seua estada de tres dies al país helvètic. D’aquesta forma, aquest partit davant els suïssos és disputarà el dimarts 25 a les 20:00h.

Per tant, tant Mamardashvili com Almeida si formaran part d’aquesta expedició a Suïssa, ja que es reincorporaran al treball el 24 de juliol. Pel que fa a Guillamón, el migcampista espanyol no viatjarà juntament amb els seus companys, ja que té fixat el 27 de juliol com el dia de la seua tornada als entrenaments del València. El “6” valencianista disposarà de més dies de vacances respecte als seus altres companys pel fet que la selecció espanyola sub-21 va disputar la final de l’Europeu sub-21, de manera que el descans de l’internacional espanyol va començar molt més tard que el de Mamardashvili i Almeida.