ACTUALITAT  PRIMER EQUIP  

Jorge Sáenz tanca la seua eixida al Leganés

Per Manel Rumbau · 17 Juliol, 2023

L’operació eixida del València té una novetat important. Tot i el bloqueig imposat des de Singapur per part del màxim accionista, el club de Mestalla ha pogut tancar la que serà la primera venda de l’exercici 2023-24. Així mateix, aquests moviments són clau per poder afrontar alguna entrada pendent durant el mercat.

I es que Leganés i València han arribat a un acord per al traspàs de Jorge Sáenz al conjunt “pepinero” per una xifra de 400.000 euros més bonificacions que havia sigut sol·licitat pel València, amb qui li quedava un any de contracte. Al principi de les negociacions, el Leganés va oferir la meitat d’aquesta quantitat, però el temor de perdre el jugador finalment va portar a acceptar la proposta del València. Aquesta inversió el converteix en el tercer fitxatge més costós a la història del Leganés a Segona Divisió.

Cal destacar que a la ciutat madrilenya consideren que el fitxatge de Jorge Sáenz és un dels reptes més complicats que han hagut d’afrontar aquest estiu. Açò, res més lluny de la realitat, respon al fet que la seua destacada temporada passada amb l’equip de Butarque (cedit pel València) n’ha augmentat el valor i l’ha posat al radar tant a Espanya com a l’estranger. A més, el València ha prioritzat sempre la seua venda per tal de poder dispondre de “cash” al mercat.