ACTUALITAT  PRIMER EQUIP  

Troben a la venda la nova camiseta del València sense publicitat

Per Manel Rumbau · 14 Juliol, 2023

El València ha presentat al llarg d’aquesta setmana tres de les quatre camisetes que s’esperen per a aquesta temporada 2023-24. D’aquesta forma, el primer i segon equipament ja han sigut presentats, així com una altra un poc extravagant que servirà d’homenatge per a altres camisetes emblemàtiques que ha vestit el club de Mestalla al llarg de la seua història.

Davant la gran recepció que han tingut les noves camisetes per part de l’afició valencianista, alguns han preguntat si existia la possibilitat de comprar alguna d’aquestes sense publicitat. En aquest cas, sense el nou patrocinador “TM Grup Immobiliari”, el qual ha despertat una poc de polèmica respecte al seu disseny i color a la mateixa equipació. Finalment, els seus colors habituals (groc i roig) només apareixeran a la camiseta d’entrenament, de manera que a les equipacions oficials faran acte de presència amb els colors predominants de la respectiva camiseta.

Tot i que això és una mica inusual de veure o aconseguir, el cert és que un usuari de Twitter (@m3lch03t) ha aconseguit trobar en una botiga PUMA de Madrid la nova primera camiseta del València CF sense cap publicitat.

A la imatge, es pot comprovar com tan sols figura el logotip de la marca alemanya i l’escut del València a la nova camiseta de la 2023-24. El preu, tal com ha aclarit el mateix usuari, és el mateix que amb publicitat (95 euros).

Imagen