ACTUALITAT  

Apareixen pancartes a la ciutat de València contra Pepelu

Per Manel Rumbau · 14 Juliol, 2023

El fitxatge de Pepelu pel València ha portat molta polèmica entre l’afició del Llevant. I és que des d’Orriols no entenen el moviment d’un suposat llevantinista de bressol que, no fa molt, va jurar lleialtat al club de la seua vida amb una renovació de deu anys (fins al 2032) després d’haver baixat a segona divisió aquella mateixa temporada. Perquè el veritable problema ací, segons molts granotes, no és voler abandonar el club, sinó anar-se’n cap a l’altre equip de la ciutat amb altres ofertes d’equips espanyols sobre la taula.

Pel que fa a aquesta polèmica tan candent, la versió del jugador és clara. En la roda de premsa de presentació com a nou jugador del València, el de Dénia va voler declarar que “les tres parts (ell, Llevant i València) hem eixit guanyant. L’opinió de la gent m’és igual. No sóc un traïdor. L’any passat vam signar alguna cosa, tots teníem il·lusió i no es va donar com s’esperava”.

Tot i aquestes declaracions on el jugador ha volgut calmar les aigües, alguns llevantinistes encara no poden oblidar la seua marxa al València. Bona prova d’açò són les tres pancartes que s’han pogut trobar durant la passada nit sobre la seua polèmica eixida. Primerament, en un pont proper a la rotonda dels Amets de la ciutat, s’ha pogut trobar una pancarta baix el lema “Pepelu traïdor. No has entés res”. Així mateix, a altres punts de la capital del Túria, han aparegut les dos següents amb dos escrits ben diferents. “Criat a Orriols, fugit a Singapur” i “F*ck the world save Llevant”.

ImagenImagen