ACTUALITAT  PRIMER EQUIP  

Baraja li tanca la porta d’eixida a Jesús Vázquez

Per Joan Marc García · 12 Juliol, 2023

L’entrenador del València CF, Rubén Baraja, aposta per la continuïtat de Jesús Vázquez per a la temporada que ve. Segons ha informat el programa La Grada, el jove lateral esquerre havia acordat amb el club una renovació i eixir mitjançant una cessió en cerca de minuts, això no obstant, la situació del futbolista ha canviat després d’una reunió que ha mantingut hui amb el tècnic del València.

Tot i que la idea inicial era que el jugador renovara i isquera cedit per guanyar experiència, l’opinió de Baraja és que el jugador del planter pot tenir un paper important aquesta temporada tant com a recanvi de Gayà i fins i tot amb la fórmula del ‘doble lateral’.

Segons el periodista Nacho Sanchís, després de l’extensa xerrada amb Vázquez, el club així ho ha comunicat al futbolista, que finalment l’acord inicial que tenien mitjançant el qual podia sortir cedit si pagaven 500.000 euros per la seva cessió, queda anul·lat. Per tant, al contrari que amb Toni Lato, aquesta vegada l’opinió de Baraja sí que imperarà: Jesús Vázquez es queda.

Diferents clubs s’han interessat en la cessió de Jesús Vázquez

Durant el temps que el club de Mestalla estava dispost a dexar eixir el jove lateral, han sigut molts els clubs que han preguntat per la cessió de Jesús Váquez, des del Getafe, que no hi perd l’interès des de l’estiu passat, fins a l’Aston Villa d’Unai Emery.

Un altre club que ha temptejat el futbolista és l’Osasuna, club on Braulio Vázquez, pare de Jesús, és director esportiu. El directiu té a la llista per al lateral esquerre el seu fill, ja no només perquè crea en les seves possibilitats, sinó perquè és desig del mateix Jagoba Arrasate, entrenador del club de Pamplona.