ACTUALITAT  PRIMER EQUIP  

El València puja el preu de la seua camiseta

Per Manel Rumbau · 07 Juliol, 2023

Després d’haver completat una de les pitjors temporades de la història del club, el València CF ha decidit premiar la seua incondicional afició amb una pujada de preu a la samarreta d’aquesta temporada. D’aquesta forma, l’elàstica valencianista passa de tindre un preu de 85 euros a 95 euros a la seua versió per a aficionats. Per altra part, la versió jugador fa el mateix amb una pujada de preu de 120 euros a 140 euros.

Diferències entre la versió fan i la versió jugador

Des de fa uns anys, tots els clubs tenen dos formats diferents de samarreta. El primer, com ja hem dit, consta d’un model “fan version” dirigit a l’aficionat amb unes condicions favorables per al manteniment d’aquesta, mentre que l’altra versió “player” té unes especificacions més adreçades als jugadors, amb una samarreta feta específicament per a la transpiració del cos durant la pràctica del futbol. Aquests dos models solen diferenciar-se’n mitjançant el seu escut, ja que al model fan l’escut és brodat, mentre que a la versió jugador l’escut és de plàstic.

Descompte per a abonats

Els abonats, per descomptat, seguiran tenint un descompte per a la compra de la nova samarreta, que passarà a tenir un preu de 80 euros a la “fan version” i de 125 a la “player version”. Així mateix, aquest descompte també aplica per als Socis VCF.