ACTUALITAT  PRIMER EQUIP  

El València 2023-24 arranca amb les proves mèdiques amb tot per fer

Per Manel Rumbau · 06 Juliol, 2023

El València CF ha començat aquest dijous una nova pretemporada amb les habituals proves mèdiques al IMEDUCV d’alt rendiment esportiu. Aquestes jornades de posada a punt estaran marcades, un any més, per la falta de nous efectius a la plantilla del primer equip, així com per la gran presència de canterans.  

La sessió d’aquest matí ha sigut completada per Jaume Domènech, Emilio Bernad, César Tárrega, Pablo Gozálbez i Cristhian Mosquera. Pel que respecta al torn de vesprada, s’espera que Javi Navarro, Javi Guerra, Alberto Marí, Diego López i Hugo Duro completen la primera jornada de proves.

Els jugadors del València que assistiran els darrers dies 

La jornada de demà estarà marcada per la presència de Cristian Rivero, Thierry Rendall, José Gayà, Edinson Cavani, Gabriel Paulista, Samu Castillejo, Dimitri Foulquier, Fran Pérez, Marcos André, Jesús Vázquez, Martín Tejón, Hugo González, Ali Fadal, Mario Domínguez i Koba Leïn.

I, per descomptat, el dilluns estarà conformat pels jugadors internacionals, els quals s’aniran sumant a poc a poc a la dinàmica del grup. Aquests són Cenk Özkacar, Eray Cömert, Yunus Musah, Uros Racic i Mouctar Diakhaby.