ACTUALITAT  PRIMER EQUIP  

L’Sporting de Braga no exerceix l’opció de compra per Uros Racic

Per Joan Marc García · 01 Juliol, 2023

L’equip portugués ha decidit no fer efectiva l’opció de compra pel centrecampista serbi Uros Racic. Després d’una temporada cedit al club de Braga, els rumors indicaven que l’equip ibèric estava disposat a desemborsar 5 milions d’euros per assegurar els serveis del jugador. Tot i això, el termini per exercir aquesta opció ha expirat sense que el Braga realitze el pagament corresponent al València.

Racic ha estat una peça clau en un equip que ha signat una notable temporada: s’ha classificat per a la final de la Copa portuguesa, que va perdre contra el Porto, i també per a la prèvia de la Champions. Tot i això, el fitxatge de Vitor Carvalho per part del Braga ja anunciava la intenció de l’equip lusità.

Per tant, Racic tornarà ara a l’equip de Mestalla amb la incertesa de quin serà el futur. S’espera que el serbi forme part de la plantilla per a la propera pretemporada. Tot i això, el seu futur és incert, ja que el seu retorn podria significar una oportunitat de redimir-se i guanyar-se un lloc a l’equip, o bé podria obrir la porta a un possible traspàs a un altre club interessat.